02 januari 2013

Nycklar, möbeljakt & mat

Jaha, så då kan man lägga till "sommarstugeägare" på meritlistan! Idag var J och jag på banken tillsammans med säljarna och gjorde det slutgiltiga köpet. Fick nycklar och en pärm med viktiga papper. Shit, det känns fortfarande overkligt! Och det kommer det förmodligen att göra tills vi flyttat dit möbler och sovit där första natten.


Innan det blir "inflyttning" är det dags för en snickare att fixa till lite småsaker och så så det målas och fräschas till. Idag har vi förhoppningsvis mätt och tagit alla mått vi kan behöva för att fixa möbler som passar. Nu börjar den stora möbeljakten!


Barnen har varit hos mormor & morfar under tiden och tryckt i sig pannkakor och busat. Under kvällen här hemma började R leka med sin nya micro som han fick i julklapp. Och gissa vem som INTE skulle gå och lägga sig ikväll? Vem som skrek "maaat" under sin kvällsdusch och fortsatte i sängen? Inte förrän han fick sina böcker med Igglepiggle och Upsydaisy så lugnade han sig lite. Puh! Den killen alltså! Hoppas att han inte vaknar klockan 6 och skriker "maat"...

4 kommentarer:

 1. Härligt, grattis till sommarstugan!!!

  Det är underbart att ha en egen liten oas att åka till när man är ledig!

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. En sommarstuga - coolt! Stort grattis! Var ligger den?

  Kram,
  Puk

  SvaraRadera
 3. GRATTIS till Ert smultronställe vännen! KRAM

  SvaraRadera
 4. Va roligt!!! Grattis! Finns inget bättre än en sommarstuga att bege sig till för lite lugn och ro. Eller ja, miljöombyte i alla fall. Har man såna mardrömsnätter som vi verkar ha för tillfället hjälper det inte med sommarstuga, barnen ska ju sova där också :)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)