08 februari 2013

Dans, dörr & dusch

De här godingarna har gjort min dag bättre! Även om fotona nedan inte togs just idag har vi faktiskt dansat Gangnam Style även idag :-)


Fast först åkte vi en sväng till biblioteket och träffade kompisar, läste böcker, fikade och lekte lite i lekrummet. Det är ju inte precis avslappnat och soft när man har en tvååring med sig ;-)  så två timmar senare begav vi oss hemåt igen.


DÅ blev det lite gangnam! Sedan middag, dusch för barnen, hårfärgning för mamman, nattning av R och nu mys i soffan med L. Svanskotan känns mindre än befarat och i värsta fall har jag köpt hem Voltaren. Nu laddar L inför morgondagens kalas och jag inför morgondagens tripp till Göteborg. Hoppas bara att bildörren går igen imorgon..

4 kommentarer:

 1. Det vore bra om du också övade lite inför vår kommande träff ;-)

  Ha en härlig helg!!

  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder:-) Dansar du också:-))

  Hoppas du får en trevlig tur till Götet i morgon. Vad du nu än ska hitta på:-)

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 3. Hej finaste! Tack för dina fina och värmande kommentarer hjärtat! Du är en underbar och fin vän! Vad skönt att dagen iaf kändes lite bättre i slutet. Hoppas att du inte har allt för ont i svanskotan nu bara. Kram

  SvaraRadera
 4. Här dansas det också Gangnam Style, nästan varje dag. Ja, S dansar jag tittar på, fast ibland får man ju hänga med, HaHa!!
  Hoppas att du får det bra i Göteborg!

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)