27 februari 2013

Hinner inte med livet

Eftersom det är ganska mycket tid ensam med barnen under en period nu, och eftersom jag inte fått många timmars sömn de senaste veckorna (pga av en liten kille som inte verkar vilja sova om nätterna, krasslig liten kille osv) så kände jag att jag var tvungen att lägga mig när jag lagt barnen igår.

Så, när L varit på jympa, ätit lite macka och tagit en dusch kröp jag ner bredvid henne i sängen med datorn i knät. Men bara en liten stund, för jag VAR trött och jag skulle sova. Slumrade till framför en dålig serie och släckte sedan vid tiotiden. R vaknade till en gång innan dess, men somnade om fort.

Sedan sov jag. Vaknade några gånger av att L sov oroligt, men jag behövde INTE gå in till R eller vara vaken halva natten. När R vaknade var klockan ändå fem nånting och det kändes helt ok att ge honom välling i min säng. Sedan somnade han om!

Så, nu har jag en fråga till någon där ute/uppe.
Ska jag behöva gå och lägga mig klockan åtta varje kväll för att få R att sova?
Då hinner jag liksom inte med mitt liv...


P.S. Figuren på bilden har inget med inlägget att göra..

7 kommentarer:

 1. Du är inte ensam... har jag gjort många gånger... Och visst är det stressande, men för att orka måste man ibland! Kramiz Helena Strid

  SvaraRadera
 2. min lillskrutta sover inte utan mig nu igen..
  verkar komma i perioder..tyvärr ngt man bara får infinna sig i
  Ta hand om dig
  KRAAAAM

  SvaraRadera
 3. Ja i perioder är det nog så :( . Har samma sak hemma nu. Fast ju nu passar det mig ypperlig, eftersom jag själv har svårt att hålla ögonen öppna efter 20 ;) . Fast håller med. Himla svårt att hinna med livet då. kram kram

  SvaraRadera
 4. Tänker den där tanken ofta även jag...!
  Sömnbrist råder men vart tar livet vägen om man skulle börja sova mer......
  Figuren på bilden är hur fin som helst =)

  Ha en bra torsdag!

  SvaraRadera
 5. Hihi! Figuren på bilden är trots att han inte har något med texten att göra väldigt söt! Hoppas du snart kommer ikapp med sömnen vännen! KRAM

  SvaraRadera
 6. Tack för att du ringde idag, alltid lika roligt att få prata med dig :)
  Jag är helt ur "schemat" för tillfället, hinner inte med ett skit. Tack och lov är i alla fall R hemma nu...fast det hjälper ju knappt med tanke på hur han mår..
  Ta väl hand om dig!!

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)