11 februari 2013

Mello - by Popprinsessan (2)
Så var det då dags för andra deltävlingen i årets mello. Denna gången på plats i Gbg. Och nu kommer jag att vara tråkig. Riktigt tråkig. För det tyckte jag faktiskt att denna deltävlingen också var..

Efter att ha hört alla bidragen trodde jag att Swedish House Wives & Sean Banan skulle gå till final. Bananen var ju liksom oundvikligt. Det märktes redan på "uppvärmningen" i Scandinavium där det spelades lite gamla schalgerlåtar, när förra årets Bananlåt kom så höjdes stämningen på arenan och jag gissar att alla barn la sina röster på Bananen.

Tyckte att det var riktigt trist att SHW inte gick vidare för de hade iaf en mellolåt enligt mig. Den jag blev mest besviken på, eftersom jag nog hade högst förväntningar på, var Joacim Cans. Why??? Svenska?? Knätoffsar?? Var var rock-känslan?

Anton Ewald var en blek Saade-kopia men ändå ok i gänget. Felicia Olsson kunde visst sjunga, meeen så tråkigt. Rikard Wolffs låt kommer jag inte ens ihåg.. Hoffsten var väl egentligen en ok radiolåt, men ingen schlagerfinallåt. Om döda fiskar.. Eric Segerstedt och Tone Damli var också en ok låt och jag hoppas att det kommer att bli en radiolåt, men det var liksom inget spännande. Nej, det hela var ganska trist helt enkelt.


1 kommentar:

  1. Håller med dig! En bra recension tycker jag:-)
    Trist, nu när ni var på plats på riktigt liksom.

    Hoppas du får en fin tisdag!

    Kram Cecce

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)