12 mars 2013

Min tur..

Tack för allt pepp när det gäller den lilla löpning jag kommit igång med!
Som vanligt när jag börjar träna något och tycker att jag kommit igång så blir jag sjuk... Nu var det visst min tur att bli förkyld, dundertung i huvudet, lite hostig, trött och varm. Nu hoppas jag bara att det är något kortvarig så att jag kan fortsätta med löpningen innan jag tappat allt igen.


Jag har i princip hållit mig i sängläge hela dagen. Iaf ända tills J kom hem med barnen. Då blev det liksom genast svårare...  L är glad över att få spela Wii så här mitt på eftermiddagen och R leker med syrrans kulor. Det far kulor åt alla håll så det gäller väl att se var man sätter fötterna sedan!


Glöm inte att vara med och tävla om ett hemblekningskit från Brilliant Smile!

8 kommentarer:

 1. Krya på dej!

  Så typiskt att man ska bli sjuk när man börjar sätta igång..

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men NEJ! Din stackare! Hoppas att det blir som med mig att det inte blir något av det! Var rädd om dig finaste! KRAM

  SvaraRadera
 3. Så typiskt :(
  Krya på dig i massor!!

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Men nej så trist! Krya på dig!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så himla trist :-( Krya på dig!

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Åh vad tråkigt! Hoppas du piggar på dig snabbt. Det är ju så trist när man väl kommit igång med träningen.

  Krya-på-dig-kramar!

  SvaraRadera
 7. Krya på dig!!! Nu måste våren också komma på allvar? ;) kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)