18 mars 2013

Morgonvy


Den här vyn vaknade jag inte upp till imorse. Tyvärr. Vaknade upp hemma i min vanliga säng med den lille busungens fötter i huvudet (fattar inte varför han envisas med att ligga vågrätt mellan kuddarna och inte med huvudet kudden och fötterna nedåt?!?). Trött.

Och trött är jag även nu. Var faktiskt ganska taggad i morse att träna idag och packade tom väskan och tog med till jobbet. Tyvärr började huvudet kännas så där tungt igen och snoret var visst inte slut i min näsa för jag är fortfarande ganska täppt såå.. väskan står fortfarande packad med rena träningskläder.

Det känns väldigt tråkigt att jag halkat efter i Röhnisch running school. Även om det bara är för mig själv jag gör det så är det ju ändå roligast att ligga i fas med de andra som också kör RRS. Så nu är den största frågan när jag ska kunna köra igång igen?

7 kommentarer:

 1. Vilken underbar miljö!!
  Usch, så trist att du inte känner dig ok. R är inte helt ok fortfarande, han är inne på sin sjätte vecka nu med snor fast i kväll struntade han i det och gav sig iväg för att träna.
  Hoppas att ditt inte blir för långdraget nu!!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Tyvärr?!?! Var en ljuvlig vy om du frågar mig, å rent av somrig om man tänkter på all snö vi har... lite is tinar snart ;-D Hoppas du kruar på dig å får fart på träningen ,själv är jag helt off å grunnar nu på om jag ska goffa chips å dipp eller ej... ;-P KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja, fy farao vilken seg dag det har varit... Men vi tar nya tag imorgon :-)

  Kram & gonatt

  SvaraRadera
 4. Kom igen nu - du kan komma ikapp !!
  Här har jag avverkat min längsta runda någonsin idag och är sådär löjligt nöjd med mig själv ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Du kommer nog ikapp.

  Vilken härlig morgonvy! Fast en sol på himlen, gröna träd och värme på det... det vore nåt det.

  SvaraRadera
 6. Vacker bild! Kommer ju att va ljuvligt där på sommaren =)
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 7. Kan inte låta bli att skratta när du skriver att du får ont i kroppen av att gå så långsamt!
  Det är verkligen SÅ!
  Så många konstiga ställningar och avrullningar ur Ms säng t.ex som är helt galna bara för att man inte vill få börja om...
  Galet och även vi är bortskämda med en nattligt fungerande W.

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)