17 mars 2013

Vatten, bara vanligt vatten

Nu har vi lämnat Solsidan för den här gången. Det är skönt att vara där, men något meckigt just nu när det inte finns rinnande vatten. I nuläget finns bara "sommarvatten" men nästa vecka kommer rörmokarna och fixar till eftersom vi vill kunna vara i stugan året runt.


Tänker inte riktigt på hur ofta man faktiskt använder vatten under en dag. Det har gått bra att använda engångsartiklar vid måltiderna, men det är ändå alltid någon gryta eller kniv som behövs diskas. Och så ska det tvättas händer och borstas tänder. Och torkas av lite här och lite där.


Och även om vi faktiskt badade så kändes det väldigt skönt att komma hem och stå en lång stund i duschen. Och just nu innan allt är klart så lever vi lite provisoriskt när vi är där. Men så fort vattnet bara funkar så att vi kan städa ordentligt så kommer allt att bli mycket enklare. När vi slipper transportera sängkläder fram och tillbaka varje gång, och kläder, hygienartiklar och mat. Och böcker. Jag har ju samlat på mig en hög med olästa böcker :-)


Men visst var det skönt att bada! L hade lite svårt att greppa att man "ska" sitta och mysa i en badtunna. Hon ville skutta omkring. R kunde inte sitta eftersom han är för liten så han "simmade" fram och tillbaka mellan J och mig hela tiden. Och det blir nog mysigare när premiärspänningen lagt sig hos barnen!

7 kommentarer:

 1. Ååh vilka härliga bilder!! SOOOOMMAAAAR!!!!

  SvaraRadera
 2. Så härligt med sommarhus!!
  Saknar vårt som vi hade på en ö i Karlskrona skärgård. Fick tyvärr säljas vid separationen, med sorg i hjärtat, men jag kunde inte behålla den själv. Saknar sommarstugelivet:-)
  Vi hade inte rinnande vatten så jag förstår precis vad du menar:-)
  Badtunnan ser förtjusande ut, liksom ni!!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 3. Det ser verkligen supermysigt ut och lillkillen ser så cool och som om det är självklart att ha badtunna på bilden med blöjan, mössa och stövlarna =)
  Ha en bra måndag!

  SvaraRadera
 4. Men vad mysigt ni verkar ha haft det :). Och ja, vatten kan jag tänka mig att man kan känna sig lite handikappad utan. Det är något som man annars tar som för givet och inte riktigt tänker på hur mycket man använder det innan man saknar det.

  SvaraRadera
 5. åh vad himla fantastiskt! älskar sådana här bilder :)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)