02 april 2013

Premiärbad i mars

På Påskdagen kom kära vännerna fam S på besök till Solsidan! Kul, inte bara för oss vuxna utan också för barnen som fick lite kompisar och omväxling.

Även om det är långt mellan gångerna barnen ses så fann tjejerna varandra direkt och lekte både på och i (!!!) vattnet!Ja, jag vet, det snöade igår och de badade igår. Pappa J hade utmanat L och självklart antog hon utmaningen. Han badade och hon badade.

Vi andra nöjde oss med bad i tunnan och det var riktigt varmt och skönt. Idag var det äntligen lite vår i luften! Vi firade med korvgrillning över öppen eld innan badet.
Den här påsken har gått fort även om vi faktiskt tagit det väldigt lugnt och inte stressat något överhuvudtaget. Det var väl egentligen bara det där avloppsproblemet som ställde till det för oss. Annars har det varit en bra långhelg med både snö och sol, tacos och lamm, kokta ägg och påskägg, hästar och svanar, släkt och vänner och vila.

4 kommentarer:

 1. Nej men vilka tokierier!! Bada? På vintern? :-)

  SvaraRadera
 2. HaHa! Vilka galningar!
  Jag badar knappt i havet på sommaren ens :)

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Men guud va härligt - fast kallt ? ;)
  Visst är det så att man orkar mer än man tror !
  Nu har jag visserligen inte försökt springa längre än 5,1 km, men jag skulle säkert orka liiite till om jag verkligen gav mig fan på det, för jag spyr ju trots allt inte av utmaning efteråt ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hi hi jag blir ju sjuk igen bara av att läsa om stolligheten *ler* Men utmaningar är svåra att motstå! KRAM

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)