03 april 2013

Tack Röhnisch!Idag hämtade jag ut min finfina present från Röhnisch som jag fick för att jag en vecka var "Veckans instagraminspiratör" i Röhnisch Running School. Kul! Det känns motiverande att fortsätta även om jag ligger många veckor efter.

Vet inte vad jag blev gladast över..Behövde både nya lurar och en flaska. Och rosa lack är aldrig fel. Men rosa lurar var nog bäst! Tack Röhnisch!

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig present, grattis!
  Rosa lurar är aldrig fel :)
  S har den där flaskan i några olika färger & den är super bra, lagom storlek också!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Åhh så skoj!!! Å så pepp jag blev nu, bara jag blri kry får jag outa att jag ska springa igen så jag får fart på det och tar mig ut, för nu var det lääääääänge sen :-( Du får jaga på mig lite, tror jag behöver det ;-D KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja rosa lack och rosa lurar låter helt perfekt att glänsa ikapp med den undebara våren som kickat igång :)

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken fin present - hur gjorde du för att bli sådan? ;-) Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)