04 maj 2013

Springtime 2013

Jag klarade det!
Jag klarade att springa ett lopp på 5 km!
Jag klarade det på 4 minuter kortare tid än jag gjort tidigare!


Förutom att min darling till man och våra älskade barn var på plats för att heja på mig så blev jag lite peppad av J:s kusin S som springer marathonlopp. Han sprang milen och placerade sig som nr 20!!! Det är inspiration!


Men jag är nöjd med min insats! Jag klarade att genomföra loppet och jag gjorde det på bättre tid än jag hade kunnat tro. Jag har bara sprungit 5 km två gånger tidigare sedan jag vet inte när. Nu gäller det bara att bli lite snabbare och lite bättre :-) Men det var superkul och jag ska definitivt anmäla mig till fler lopp den här sommaren!

Fast först ska jag köpa nya löpardojor. Det är jag värd!

14 kommentarer:

 1. Men GRATTIS!!! Bra jobbat! Heja:-))

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 2. GRATTIS!!!'Du är superduktig!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis! åh det var ju det som var inne i Helsingborg. Min kompis var med. jag skulle dit och kolla men hann inte :(

  SvaraRadera
 4. Heja dig så duktig du är!!! Grattis :)

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Härligt jobbat vännen!!

  Kram & gonatt

  SvaraRadera
 6. Superkul för dig. Vad duktig du är :)Lycka till framöver.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du är grym! Men det visste jag redan :-)

  Kram,
  Puk

  SvaraRadera
 8. Heja dig! Vad duktig du är vännen! Grattis! KRAM

  SvaraRadera
 9. Åh vad roligt, grattis! Grymt duktigt! Kram kram

  SvaraRadera
 10. Men åh så bra kämpat!

  SvaraRadera
 11. Vad duktig du är!!
  Klart du ska ha nya dojjor nu :)

  SvaraRadera
 12. Klart du ska ha nya dojjor! Bra jobbat!!

  SvaraRadera
 13. GRATTIS! Vilken prestation! GRYMT BRA JOBBAT, heja dig!!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)