17 juni 2013

Första semesterdagen

Idag började dagen med att J:s klocka ringde, han stängde av och sov vidare. Efter en timme vaknade han och kollade på klockan. 5 över sju?? Ja, det kan stämma sa jag, för du stängde av din klocka för länge sedan. Har din klocka ringt, frågade han. Nej, jag har semester, svarade jag, så jag behöver inte ställa någon klocka! Så bra funkar kommunikationen hos oss! Och då är inte J bara min man utan också min chef ;-)


Eller så beror dialogen ovan lite på att J kanske inte var sitt rätta dag efter att ha suttit på en cykel i 14 timmar under hela natten innan och sedan inte sovit så mycket...

Så här min första semesterdag och barnens första sommarlovsdag hade jag inga planer. Men eftersom det var fint väder bestämde vi oss för att åka till Hembygdsparken där vi sedan hade en trevlig dag. Barnen gungade, åkte rutschkana, åkte linbana, kastade pengar i önskebrunnen, åt korv och glass och fick ett och annat nytt blåmärke. R fick ett mitt i pannan..


Spontant bjöd vi hem goda vännerna T&E med barn på hamburgare och det blev en härlig kväll i solen. Barnen lekte för fullt, J grillade smarriga burgare och vi käkade jordgubbar och vaniljglass till efterrätt.

Tycker att man ska ta till vara på de fina kvällarna även om inte alla har semester. Middag äter ju alla ändå så då kan man lika gärna göra det tillsammans med goda vänner!

3 kommentarer:

 1. Rätt inställning att ta tillvara på alla stunder man kan;) Min man brukar kalla min familj för Familjen passa på haha.

  SvaraRadera
 2. Hihi! Ja lite dålig kommunikation mellan dig och J va? ;-) Låter som att ni hade en toppenmysig skön första semesterdag vännen! Är det hembygdsparken i Ängelholm ni åker till? Vi kanske kan ses ngn dag under sommaren på ngt sånt ställe? KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag håller helt och hållet med - det är så få sommardagar, så då får man passa på att njuta för fullt! Och det behöver ju inte vara så märkvärdigt, då blir det oftast inte av. Det enkla är det mysiga :-)

  KRAM

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)