23 juli 2013

Båt, banan & bus

I söndags hämtade vi upp L:s bästa kompis innan vi åkte vidare och hämtade upp barnen och doggen D hos mormor och morfar. Stackars mormor hade blivit väckt i ottan av L som hade ont i magen. Denna jäkla mage....

Tjejerna busade hela vägen till Solsidan och R försökte hänga med i tjejernas lek så gott han kunde från framsätet. Han somnade när vi hade 4 minuter kvar till vårt paradis..

Jag gjorde något väldigt olikt mig när vi kom fram. Efter att ha burit in alla väskor och kassar så struntade jag i allt! De fick stå kvar, ouppackade, innanför dörren! Istället satsade vi på lek och bad i solen! Tom jag badade! Två gånger!Jodå!! :-)


Efter middagen åkte tjejerna banan efter båten och hade riktigt skoj. De höll sig kvar på bananen trots J:s försök att få dem att ramla av. R var helnöjd över att åka båten med pappa och kolla på tjejerna som skumpade efter på vågorna.

Vilken underbar dag!

Kvällen spenderades ute, njutandes av lugnet, vågornas kluckande och fullmånen som lyste upp vattnet med sin spegelbild.

Gårdagen spenderades på ungefär samma sätt. Fast med barnens lilla båt istället för bananen och hela ligan som badade i tunnan på kvällen innan barnen knoppade in och vi vuxna kollade på de två fösta avsnitten av Homeland. Också en underbar dag!

Tror minsann att den här dagen spenderas ungefär på samma sätt :-)

1 kommentar:

  1. Underbart när vädret är på bästa täbkvärda sätt och man är ledig :))
    Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)