01 juli 2013

Feber, fix & frisörtidDen här stora loppan har fortfarande feber. Jag har haft en liten kamin bredvid mig i sängen hela natten och det är VAB med en busig lillebror här hemma idag. Den lille rackaren skulle verkligen behövt sysselsättas eller träffa sina kompisar på dagis!

Vi har städat lite i extrarummet/stökrummet och båda barnen har hittat saker att leka med som de inte lekt med på länge. Jag har fixat lite småsaker som jag inte fått tummarna ur att fixa innan och det känns bra, meen, jag känner mig inte färdig någonstans utan allt är liksom bara påbörjat. Här har lekts med lera och gjorts suddigummin. Här har lagats låtsasmat och frisyrer är gjorda på Bratzhuvudet. Nu käkar båda barnen lite mellis och jag har bokat en klipptid. Lite får jag gjort iaf :-)

Nu till dagens tråkiga utmaning. Att laga middag. Kylen är hyffsat tom efter 1,5 vecka i stugan och L är inte precis sugen på något...

3 kommentarer:

 1. Åh, stackars Linnea! Hoppas att hon kryar på sig snart!!
  Nova är frisk igen som tur är, det blev kortvarigt den här gången!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej finaste! Hoppas L mår bättre igen, det är ju inte roligt att vara sjuk så här på sommaren. KRAM

  SvaraRadera
 3. Men vad skönt att få lite gjort INNAN semestern så att du kan roa dig med andra saker då :-)
  Hoppas loppan blir frisk snart.
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)