25 augusti 2013

Frukostdisco & mikrofon

Jag är helt slut efter den här helgen. Man skulle kunna tro att det var jag som varit på tjejhelg och inte maken som varit på grabbhelg! Men nej, jag har "bara" varit hemma med barnen. Vi har inte gjort många knop egentligen, lite shopping, lite kalas, lite lek, lite vardagssysslor och så där. Men jag är helt slut.

Gissar att det är en kombo av en vecka då allt kickade igång efter semestern. Kickade igång rejält med föräldramöte och nackspärr.. Och den lille rackarens humör samt den här mammans tomma tålamodsbank. Tja, man kan väl bli trött av mindre?


Vi har haft ganska kul också mellan bråken. Igår körde vi lite frukostdisco. Det var bara discokulan som saknades. Det övergick sedan till Singstar och mikrofoner. Fast sedan blev det väl något tjaffs när R skruvade sönder den blå micken eller nåt..

Nu är J äntligen hemma och jag passade på att snabbt erbjuda mig att gå kvällsrundan med doggen D medan R tog kvällsbadet. Hur mycket jag än älskar mina barn var det skönt att få gå helt ensam med ett sommarprat i öronen medan doggen D sniffade efter allt som hänt i buskarna medan hon varit på Solsidan med grabbarna.

Nu gäller det bara att ladda för en ny vecka.

7 kommentarer:

 1. Förstår precis vad du menar...;-) Hoppas att du får sova gott i natt - och snart ses vi!!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Fruktdisco??? ööööö vad är det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. FRUKOSTdisco, Fnulan! Frukostdisco, inte frukt ;-)

   Radera
 3. Ibland är det obeskrivligt skönt att få "rymma" en stund :)

  SvaraRadera
 4. Det är helt ok att känna så vännen! Det får man göra! Hoppas du får en fin vecka vännen och att du får tillbaka lite energi! KRAM

  SvaraRadera
 5. Man får känna så vännen!!
  Hoppas att nacken din känns bättre och att ni får en bra start på veckan.

  kram kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får ladda en massa energi nu i veckan då, eller ta ut det till helgen.

  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)