23 augusti 2013

Tandborste & trötthet

Nu kör vi lite fredagsmys. Välbehövligt.
Efter jobbet skulle jag till tandläkaren.Hade glömt tandborsten hemma så jag körde snabbt hem för att fixa det. Hittade inte min plånbok när jag kom hem och insåg att den låg kvar på jobbet... Så det blev lite stressigt innan jag satt där i tandläkarstolen och gjorde allt för att inte spänna mig. Gick väl sådär. Sjukgymnasten skulle nog inte vara helt nöjd med mig..

Sedan hämta barnen, fixa fruktsallad, umgås med vänner som kom på playdate, försöka avstyra alla R:s bryt när han inte fick som han ville och sedan plocka undan efter 5 kids.


Nu försöker jag få den lille prinsen att sluta ropa på mig från sin säng (fast jag är glad så länge han inte går ur sängen!) och så försöker jag bestämma mig för om jag ska börja kolla på något på tv eller om jag ska krypa ner i sängen, vilket hade varit grymt skönt med tanke på tröttheten som har mig i sitt grepp..

Imorgon är ju en annan dag. Förhoppningsvis lite mindre glömsk.

2 kommentarer:

 1. Jodå här blev det fredagsmys och tidig sänggång, de var väldigt trötta efter denna första vecka på dagis/skola. Jag dricker vin och kollar på Fångarna :-)

  Kram!!!

  SvaraRadera
 2. Fredagsmys och tidigt i säng är min favorit ! Efter en vecka på jobbet brukar jag vara skit trött,
  så det är bättre att börja med att vila så har man förhoppningsvis en pigg lördag och söndag framför sig sen :)
  Ha en mysig dag !! Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)