06 augusti 2013

Vänner som gillar att bada

Sedan kom äldsta vännerna B & V med sina familjer i fredags! Vi hade tre toppendagar med mycket skratt och prat.

Totalt var vi tre mammor, tre pappor, två sjuåriga tjejer, en fyraårig kille, en tvåårig kille, en tiomånaderstjej, en fyramånaderstjej, en doggen D och en doggen H. Fullt hus alltså!

L och kompis S har alltid funkat bra ihop. Kompis S ville bada precis hela tiden så det var ju toppen för vår lilla sjöjungfru :-) Småkillarna lekte också bra. Det var första gången som R varit tillräckligt gammal för att faktiskt leka lite med sin äldre kompis, som denna gången tydde sig lite mer till R än till de stora tjejerna.

Det har åkts banan efter båten, det har letats skatter med och utan skattkarta, det har hoppats från bryggan och badats från stenarna. Det har kollats på film och det har lekts med ALLA leksaker i stugan. Det har badats i tunnan och det har ätits glass och godis.

Det är nästan så att jag önskar att jag skulle börja skolan om några veckor och få börja med att svara på frågan: Vad har du gjort på sommarlovet?

2 kommentarer:

  1. Åhhh så härligt ni har det! MAn ska njuta av varje minut då man kan! Här är det grått, reng och andra veckan med jobb, så sommaren känns just nu avlägsen... Men hoppas på att den komemr åter så man kan njuta kvällar å helger :-D KRAM!

    SvaraRadera
  2. Ja kände desamma, L lär ha mycket att berätta om i skolan :) Kram till er!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)