04 september 2013

Fruktstund, bil & förkylning

Vet inte riktigt vad som hände. Men förkylningen attackerade mig kraftigt och framåt lunch var jag knappt människa. Jag var tung i hela kroppen och dundertäppt. Sov en timme med frossa innan jag hämtade barnen. S j ä l v k l a r t  ringde man från bilfirman och min bil (som skulle in på service förra onsdagen och inte blivit klar förrän nu!) var äntligen klar. Så klart. Just idag. När jag helst av allt bara ville hem och lägga mig. Meen, jag är så klart glad att jag fått tillbaka min bil.


Hemma mutade jag barnen med glass efter maten för att bara kunna ta det lugnt och för att middagen förhoppningsvis skulle bli hyffsat komplikationsfri. Och det gick bra. Fast när vi sedan skulle äta glass framför tv:n (ja, så crazy var jag en helt vanlig onsdag!) ville R ändå bara äta frusen mango :-) Och jag övertalade honom inte precis till något annat, ha ha! Både L & R älskar frysta hallon och mango och kan äta nästan hur mycket som helst.

R älskar alla möjliga frukter och grönsaker, medan L är raka motsatsen. För henne är det typ gurka, morot och äpple som gäller. Kanske en banan eller ett päron någon gång. Hon älskar däremot glass i stora lass, men det gör inte R. Helst äter han isglass och någon enstaka gång kan han äta lite vanlig glass.

Men visst, J och jag är också extremt olika när det gäller mat och dryck :-)

5 kommentarer:

 1. Usch din stackare :(
  Kan inte påstå att jag & S är så där jätte fräscha i våra halsar, nu har S även börjat å snora & nyser konstant.
  Tack och lov är vi pigga i alla fall....än så länge.
  S är inte heller någon storätare utav glass. Den ska helst vara på pinne eller i strut i sådan fall, absolut inte i tallriken :)

  Krya på dig vännen!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Krya på dig.

  Mina är också olika när det gäller mat och även godis. :-)

  SvaraRadera
 3. Åh nej! Krya på dig vännen! Mina barn gillar glass men de väljer frukt och grönsaker framför godis! Hoppas du mår lite bättre idag! KRAM

  SvaraRadera
 4. Usch, va jobbigt. Hoppas det går över fort!

  SvaraRadera
 5. Vilket ljuvligt hår han har! Helt fantastiskt!
  Krya på!
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)