17 september 2013

Överraskningspåsar

Jag läste hos Matplatsen att hon brukar ge sina barn fredagspåsar och tyckte att det var ett kul koncept. En liten överraskning med lite skoj i. Kanske popcorn eller lite godis, något pyssel eller någon liten leksak. Till helgen hade jag förberett två påsar till barnen, men lite olika innehåll. R hade varit lite busig i veckan och själv valt att inte få något lördagsgodis, så hans påse innehöll inget godis, vilket L:s påse gjorde. Dock fick båda två prova  nya Singoalla Päronglass och kakorna föll dem båda i smaken.

Först hade jag tänkt att barnen skulle få sina påsar när vi åkte till stugan, att roa sig med i bilen, men istället blev det på söndagen och det gick lika bra det.

Barnen blev jätteglada och det kommer förmodligen att bli fler överraskningspåsar hos oss framöver.

4 kommentarer:

 1. Visst är det en fiffig idé med dom här påsarna! Önskar att jag kunde åka till Ullared bara för påsar - blir dyra påsar för min del :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det en fiffig idé med dom här påsarna! Önskar att jag kunde åka till Ullared bara för påsar - blir dyra påsar för min del :)

  SvaraRadera
 3. Men åh vilken smart idé! Den ska jag prova någon gång! Hihi ja Er söndag verkade övergå lite smått i en lika kaosig måndag vännen! KRAM

  SvaraRadera
 4. Vilken rolig idé, copy paste!;-)
  Kram!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)