30 september 2013

Väntan & VABDet blev lite knasigt igår. R kom hem från stugan och var väldigt stånkig i sin andning och hostade konstant. Han hade hostat hela natten och fått luftrörsvidgande om och om igen. Han hade inte heller haft någon vidare matlust och när det inte visade några tecken på att bli bättre så bestämde vi oss för att det var bäst att åka in till barnakuten. Hellre göra det det klockan åtta på kvällen än klockan två på natten.

Så vi åkte in. R är superduktig på att andas i den lilla masken och var helt på det klara med att vi skulle åka till doktorn och få lite bättre andasmedicin. Väl där fick vi vänta, och vänta, och vänta.. 2,5 timmar senare fick vi äntligen träffa en läkare som egentligen bara konstaterade att han behövde få ordentligt med luftrördvidgande. Så tre gånger med 20 minuter emellan var det dags, och så en Panodil mot febern och sedan fick vi åka hem. Halv ett var vi hemma och jag trodde aldrig att R skulle somna, för han var ganska speedad då. Men han somnade om och lät mig sova ett par timmar innan det var dags att inhalera igen.

Idag kör vi vab.Vi som skulle ha väckt pappa J med skönsång på sängen idag fick istället ligga kvar hemma i pyjamas. Vab var det här.

2 kommentarer:

  1. Men stackaren som fick vänta så länge på sjukan. :( Skönt att det nu förhoppningsvis vänder! <3
    Kram

    SvaraRadera
  2. Stackarn! Lämnar ett gäng varma krya på kramar <3 <3 <3

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)