09 oktober 2013

Blä!!

Igår var en bläig dag. Började tjabba med barnen redan innan frukost. Besöket hos sjukgymnasten resulterade bara i att vi konstaterade att det onda flyttat sig till fler ställen. Besöket på gymmet visade att jag inte hade någon kraft alls i kroppen. Och så fortsatte det.

Efter nattning var jag på superdåligt humör och ville bara lägga mig med täcket över huvudet. Fast när jag väl gjorde det så började en riktigt kass natt. Hade precis somnat när jag hörde att R var vaken. Och när jag då var vaken så hörde jag robotgräsklipparen utanför, mitt i natten... Efter att ha legat hos R en stund somnade jag om. Men vaknade en stund senare av en hostande L. Så efter ett par timmar med hosta, vatten och luftrörsvidgande somnade L äntligen om och jag kunde förflytta mig tillbaka till min säng - efter att J kommit och letat efter mig :-) Någon timmes sömn och så väcktes jag av makens telefon som vibrerade när han fick mail. Och mail. Och mail. Och sedan var det dags för hans väckarklocka.

Blä! Gissa om jag var pigg och glad??


Och så här god tycker L att medicinen mot magen är som hon dricker varje morgon. Duktiga L som dricker den fast att den smakar blä!

4 kommentarer:

 1. Det verkar som du behöver en stor kram. KRAM!!! Hoppas att det bara var igår och att allt flyter på som det ska idag.

  Kram

  Annika

  SvaraRadera
 2. Uscha, jag hoppas att den här dagen blir bättre! Kram

  SvaraRadera
 3. God morgon

  Hoppas du får en bättre dag idag! Säg till maken att sätta telefonen på ljudlös när han lägger sig!!!! :)

  Greys börjar ju i kväll och jag har åter noll koll???? Vad slutade det med?
  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Fina fina L ❤ Duktig hon är som tar sin medicin trots äcklig smak!
  Hoppas att dagen har varit bättre i dag vännen.

  kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)