07 oktober 2013

Det här året

Måndag igen. Jag förstår inte riktigt vart 2013 har tagit vägen.. Det här året går till historien i att ha gått snabbt. Det är väl egentligen inget speciellt som hänt under året, men tiden har gått i en rasande fart. Och inte verkar det lugna ner sig framöver heller.

Nu känns det som om det är höst iaf. Härligt höstväder, den typen jag gillar, utan regn :-) Så får det gärna vara ett tag till.


 

Den stora loppan började klaga på ont i halsen redan i morse, men jag hoppas att det inte blir mer av det. Den lille busen har lite svårt att somna om kvällarna, men jag tycker inte att han är lika arg längre som han varit den sista tiden. Visst får han utbrott när han inte kan allt som han "kan själv". Men det verkar gå åt rätt håll iaf. Skönt med tanke på att vi snart ska köra ett eget race, barnen och jag.

8 kommentarer:

 1. Ja vart tog tiden vägen ;) Jag har iaf fått träffa mycket nya fina människor detta året och det är jag så glad för. Att även få dela hotell med dig och L var jättekul och ett minne för livet att uppleva bloggbusen med er och alla andra. Fina barn ni har, jag smälter för R =)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina bilder på dina fina barn vännen! <3 Ja tiden går verkligen alldeles för fort! Jag hinner inte heller med! KRAM

  SvaraRadera
 3. Det här året har gått galet fort!! Jag hinner liksom inte riktigt med...
  Vilka jätte fina bildet på barnen!

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Funkar det det datumet? ;) Jag har 2 biljetter nämligen. Kram

  SvaraRadera
 5. Håller med! Tiden bara accelererar ofattbart nog.
  Så fina de är på korten! Stora barn nu liksom :)
  Jobbigt med kvällarna men gött att det känns som att det ändå är skillnad. Kanske vänder så sakteliga.
  Här går det framåt, sakta, sakta, men ändå framåt tycker jag när det gäller nätterna.
  Dock är han mycket arg fortfarande på allt möjligt och det är jobbigt med allt skrik och missnöjdhet.

  Ha en trevlig tisdagskväll!
  SvaraRadera
 6. Men eller hur?! Jag fattar inte vart tiden tar vägen! Men själv blir man ju inte äldre som tur är ;-)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Så fina bilder på dina hjärtegryn!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)