04 oktober 2013

Knasiga kids

Hos oss har vi lite konstiga frukostvanor. På vardagarna är det bara barnen som äter frukost hemma, eftersom vi andra käkar frulle på jobbet.


L vill oftast ha en rostad macka. Med bara smör, inget annat. Och ibland flingor. Utan mjölk. Känns verkligen torftigt. Men så är det också tjejen som ville ha med sig en knäcke utan något på när hon gick i utegrupp på dagis..


R äter det mesta. Han är lite svårstartad och börjar ofta med lite yoggi. Sedan lite yoggi till. Och så en rostad macka, eller inte rostad, men UTAN kanter! Inget pålägg han heller. Möjligen riven ost och mackan skuren i bitar... Men så ser han ju att syrran käkar flingor så då vill han ha det också. Utan mjölk. Helst bara de röda torkade bären. Och så en macka till. Och sen börjar det bli bråttom till skolan/dagis/jobb.

4 kommentarer:

 1. Får mina ungar i sig frukost blir jag glad. Hur jag än gör mig till på helgfrukosten så duger ingenting. Så jag äter min och så får de ta vad de behagar. Kyl och skafferi gås igenom och även frysen i jakt på något som passar deras smaklökar på morgonen. Är själv ingen frukostmänniska, bara hotellfrukost, så jag förstår om man är kräsen på morgonen.

  Min dotter tar ju hellre en baugette till fikat, utan nånting på, än bullar och annat.

  SvaraRadera
 2. hehe, Barn har verkligen sina viljor och knasigheter. Min dotter vill bara ha kanterna på rostad macka eller havrefras utan mjölk.

  Själv hade jag helst bara ätit goda ostar och druckit vin ;-)

  Ha en superskön helg.

  Kram

  Annika

  SvaraRadera
 3. He he, underbar blogg du har!!

  SvaraRadera
 4. Hihi, visst är de härliga barnen med sina små egenskaper. ;-) Ha en fin fredag! Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)