26 oktober 2013

Landat over there

Nu är vi på plats i Boston hos vännerna. När klockan ringde 4.45 imorse mådde jag illa av trötthet. Men det har flutit på bra.

Någon sömn har det inte blivit något av. 3 låtar slumrade jag, men sedan vaknade R. Efter att vi blivit hämtade på flygplatsen körde vi direkt på med "Trunk and treat". En liten försmak av Halloween. Företagare som öppnar "upp sina bakluckor" på bilarna, Halloweenutklädda och som delar ut godis till barnen. 

R fattade snabbt galoppen och gick morskt fram och tog godis hos alla :-) Ha ha, hoppas att han glömmer bort godiset eftersom det är dags igen på torsdag..

Nu har jag nästan varit vaken ett dygn så jag blir nog inte långvarig. Barnen var helt uppspelta när de badat och jag trodde inte att de skulle somna. Men R kröp snabbt ner i barnsängen och när gudfar F läst en saga så somnade han på 20 sekunder. L ville ha lite avslappningsövningar och så somnade hon också. 

5 kommentarer:

 1. Härligt att resan gått bra och vilken kick-start med Hallowen! Ha det underbart, härligt och njut av semestern!Kram

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att resan gick bra vännen! Hoppas nu att ni får det helt underbart! KRAM

  SvaraRadera
 3. Härligt att det gått så bra! Och kul med uppdateringar därifrån!
  PUSS

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt :)
  Och skönt att resan gick bra !!
  Ta hand om er
  Kram

  SvaraRadera
 5. hej!

  jag vill bara tipsa om att jag har tävlingar igång på bloggen. det kommer upp nya ända fram till Jul, så det är perfekt att vinna lite julklappar :). Just nu kan du vinna presentkort och mössa i valfritt tyg!

  de som är igång nu hittar du här: http://thelifeofyarp.wordpress.com/category/pagaende-tavlingar/

  MVH

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)