24 oktober 2013

Upptagen med annat

Idag har jag inte haft en sekund över. Så det blir ett mycket kort inlägg ikväll bara för att visa att jag lever.


Båda barnen hade nog lite svårt att somna ikväll, och det kommer säkert jag också. Jag brukar alltid komma på en massa saker när jag väl gått och lagt mig.. Men det mesta är nu packat. Sopor är kastade. Ingen reklam tack är satt på postlådan. Blommorna är vattnade. Paddor är laddade och handväskan är tömd på skräp.

Nu blir det sängen eftersom klockan ringer übertidigt imorgon... Natti!

3 kommentarer:

 1. Ha det nu så UNDERBART vännen! Hoppas flygresan går bra! Många kramar!

  SvaraRadera
 2. Ha en skön semester! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Ha det underbart!!!
  Älskar lillemans pyjamas!
  Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)