22 november 2013

Äldsta vännernaIkväll är det dags att träffa äldsta vännerna igen! Det var lääänge sedan nu, ända sedan i somras. Det blir alltid lite nostalgiprat när vi träffas. V och jag började ettan tillsammans och gick ihop till nian. B och jag fyller år dagarna efter varandra och hade party ihop 4-6:an ;-)

Halsen kureras med en halsspray, men whiskyn hjälpte faktiskt en stund igår! Kanske blir en till innan sänggående.

Imorgon är det dags för ett litet tjejäventyr som jag inte vet så mycket mer om än att jag ska packa väska med diverse innehåll :-) Och jag ska ha något grönt på mig... Kan det vara en avledande manöver?!

2 kommentarer:

  1. Åhhh vad roligt och lite spännande också. Ha de bäst!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh så härligt med fina vänner som hänger med hela livet :) Kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)