27 november 2013

Kvällens planerJag trotsar min envisa förkylning och åker på Mammaboosten i Malmö ikväll tillsammans med Ann-Sofie. Visst kanske jag istället borde bädda ner mig och försöka bli av med de här envisa bacilluskerna som gör mig hes och hostig med dunkande huvud. Meen, jag tror att det ger mer att bli mammaboostad av Martina Haag, Hanna Hedlund och Michael Södermalm.

Ses vi där?

5 kommentarer:

 1. Åh vad kul. Klart du ska boosta dig med lite härlig ny energi. kram kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni får en toppenfin kväll!!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Önskar jag hade pallat komma. Får sån positivitet av dig fina Christel. Hoppas ni har de bra och roligt. Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Hoppas ni hade en superkväll vännen! Många kramar!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)