13 november 2013

Teater & trött


Uh, idag är jag galet trött. La mig inte allt för sent igår och har bara blivit väckt ett par gånger av R, men när klockan ringde var det en zombie i min säng.

Veckan tickar på i vanlig ordning och det är redan mitt-i-veckan. Det betyder teaterträning för den stora loppan och hon har nu lärt sig sina repliker till föreställningen som ska ha premiär i slutet av januari. Ska bli spännande att se! Och vi lär ha chansen, 14 föreställningar blir det!

Och den lille pajasen kanske också blir en teaterapa framöver. Han har iaf redan börjat öva på sina ansiktsuttryck :-)

Nu kickar vi igång dagen!

6 kommentarer:

 1. OJ, 14 föreställningar! Det var inte dåligt :)
  Fina de är ❤
  Jo förresten, träningen började i går.

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Åhh så skoj med teater! Ni lär vara så stolta när ni väl sitter bänkade å ska se föreställningen! Här är det si så med aktiviteter, simträning är det enda på agendan för tillfället då varken jag eller barnen orkar med mer aktiviteter... Men Luran pratar om att få sjunga, så jag ska kolla upp möjligheterna för det. Ha en mysig kväll! KRAM

  SvaraRadera
 3. Sååå söta!! Och vad stor lillprinsen börjar bli :-) Saknar dig!

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Finisarna !!

  åh, jag har tack och lov inga blåsor i munnen, och knappt några i ansiktet heller för den delen,
  men på resten av kroppen sitter nog närmare 150 röda prickar och det kliar så jag håller på att bli TOKIG !!

  V hade oxå för ett par veckor sedan så jag antar att det är han som smittat mig.
  Typiskt, vuxna ska ju ha svårt att bli drabbade, men ändå sitter jag här som värsta "pricken" ;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. gud va lika L & R är!!
  Oj 14 föreställningar lät tufft. Ska ni gå på alla 14? ;-)
  kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)