09 december 2013

En present till mig själv

Jag har alltid varit en riktig kalendermänniska. Men när jag var hemma på mammaledighet med L använde jag knappt min kalender och tappade också koll på mycket. Ju mer tekniken utvecklats ju mer har jag sedan gått över till att bara använda Outlook i datorn kopplat till telefonen. Jag har fortsatt köpa papperskalendrar, men de har varit ganska tomma vid årets slut. För telefonen finns alltid med, i handväskan eller fickan. en papperskalender gör inte alltid det. Men jag har ändå saknat det. Saknat att kunna bläddra tillbaka och kolla för vid diverse uppdateringar försvinner den elektroniska informationen.


Så nu har jag förberett mig inför 2014! Jag har köpt en liten kalender som bara är 11x14 cm och som får plats i handväskan. Jag valde extra pigga färger så att jag ska bli glad av att använda min nya kalender. Jag vill börja använda den på en gång, men får vänta ett par veckor till. Fast jag kan ju alltid börja skriva in födelsedagar redan nu :-)


Nästa år ska jag försöka planera lite bättre och undvika den där onödiga stressen. Det får bli mitt nyårslöfte till mig själv. Jag tror tom att jag ska skriva in det i kalendern... Nu på en gång kanske!


Har du någon papperskalender?
Min kalender beställde jag från Personlig almanacka och det var snabb leverans. Kul att läsa storyn om hur företaget kom till också - tryckt på insidan av min nya kalender.

5 kommentarer:

 1. Jag skriver faktiskt ner allt i en vanlig kalender, fast att allt finns i telefonen.
  Jag gillar det där med att skriva med penna :)
  Ska också ta och beställa en ny, kanske får bli kvällens projekt när R är och träna!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Jag beställde en därifrån också. Gjorde den så som jag vill ha den. Den kom och jag var inte alls nöjd. Så jag har innan ens 2014 börjat, hunnit skaffa mig en ny. En som jag gillar. Jag måste nog klämma och känna på en kalender innan jag bestämmer mig och nu vet jag i alla fall att jag inte gillar Personlig Almanacka. Det var nämligen andra gången jag beställer från dem och inte är nöjd. Vet inte riktigt vad det är som jag inte gillar. Styvheten i pappret kanske.

  SvaraRadera
 3. Jag har en kalender som vi får via jobbet varje år. Används flitigt när jag arbetar...men det är på tok för stor. Ska nig också köpa en mindre. Kram och grattis igen.

  SvaraRadera
 4. Jag har också gått över till att använda outlooken mer och mer, men känner ändå att jag vill ha en pappersvariant också. Har mer överblick då liksom :-) Och din var ju supersnygg!

  Kram Nina

  Ps: Grattis igen :-)

  SvaraRadera
 5. Personlig almanacka är kanon.
  Vet inte hur många jag haft genom åren men ser inge anledning att byta till någon annan och att vara utan pappersalmanacka det går bara inte.
  Fin din är :)

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)