23 december 2013

Hemmafru & hosta

Igår kände jag mig verkligen som en hemmafru. En sjuk hemmafru men ändå. Jag lämnade knappt spisen... förutom till tvättmaskinen. Jag griljerade skinka, gjorde köttbullar, gjorde knäck, bountybollar, nutellatryffel och kycklinggryta.

Kycklinggrytan åt vi till middag. Det andra ska vi käka på julafton är det tänkt. En dag kvar. Jag har noll koll just nu, men det löser sig säkert.Idag blir det ett besök hos husläkaren och då går ju halva dagen till det. Men förkylningen är där den varit de sista dagarna. Trots Cocillana har jag hysterisk hosta emellanåt och halsen är i n t e  ok.


Men jag har fick öppna födelsedagspresenter igår! Och dagen innan dess! Trots att det var snart två veckor sedan jag faktiskt fyllde år ;-) Härligt att sprida ut det lite. Och det fick mig att glömma halsen och hostan en stund.

2 kommentarer:

  1. Vad duktig du är, krya på dig nu så du får njuta ordentligt av morgondagen! KRAM

    SvaraRadera
  2. Här har barnen hosta och jag är dunderförkyld. Blä och massor att göra. Önskar dig en riktigt god jul! <3

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)