24 januari 2014

Älskade barn

Barnen och jag har haft en bra fredag.

Vi har hunnit med ett tandläkarbesök (allt såg bra ut), lunch på McD för L och mig, jag var med på en lektion i skolan, 45 minuters väntan på dagis för att R skulle vakna (det slutade med att jag ändå fick väcka honom för att vi inte skulle spendera hela eftermiddagen på dagis, halva em i leksaksaffären för att spana lite inför kommande önskelistor, fredagsmysshopping, fredagsmysmiddag framför tv:n och så lite fredagsmys där barnen satt med vars en padda och mumsade :-)


Eftersom pappa J är på väg för att åka lite skidor (igen) så tror jag att vi andra snart ska bädda ner oss i sängen. Har lovat båda busarna att de ska få sova i min säng. Hmm, undrar om jag kan sova i någon av deras sängar utan att de märker något? ;-)

Bara känslan av att vi inte har någon tid att passa imorgon, och kan mysa i pyjamas halva fm om vi vill är underbar! Tack och lov för att doggen D inte är speciellt morgonpigg av sig :-)

3 kommentarer:

  1. Underbart kort på dina fina barn vännen! Hoppas du kan smita iväg till någon av barnens sängar och att ni får en riktigt mysig morgon i morgon! KRAM

    SvaraRadera
  2. Vilket underbart fotoa, syskonkärlek delux andas det <3 Här jobbar pappa ni huset så jag å barnen ska försöka fördriva tiden, lutar åt bullbak eller besök hos mormor och morfar, får se vad de röstar för! KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)