16 januari 2014

Taggad tjej & mjölkfri middag

Ikväll har den stora loppan provat på en ny aktivitet - JiuJitsu! Jag var lite skeptisk till om hon verkligen skulle tycka att det var roligt för hon har varit inne på både jympa och någon typ av självförsvar, och pappa J föreslog JiuJitsu eftersom han själv testat på det när han var liten. Men hon kom hem och visade både någon typ av handstående bakåtvolt och framåtvolt och verkade tycka att det varit superkul.


När det gäller mjölkfri kost är L väldigt taggad. Intyget verkar inte ha kommit till skolan ännu, men hennes klassföreståndare håller koll varje dag. Innan det är mjölkfri kost där tycker jag inte att vi behöver vara superhårda på hemmaplan om det är något speciellt L vill äta nu innan hon ska avstå mjölkprotein i 6 veckor. Men nej, hon vill inte äta något med mjölk i och det tycker jag är väldigt duktigt av henne.

Pannkakor gjorda på havremjölk blev slukade av båda barnen idag och L provade chaidryck som hon tyckte var jättegod. I helgen blir det premiär för mjölkfritt bak. Jag har bara inte kommit på något smarrigt till fredagsmysmiddag... Vad ska ni äta imorgon?

6 kommentarer:

 1. Låter som att det kommer att gå hyfsat smidigt ändå :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas en mjölkfri kost gör hon slipper det magonda <3 Och ja middag, det evig gisslet, tror jag ska testa en pulled moose i helgen och se om det blir godare än den variant med fläskstek som jag gjorde sist... Ha en fin fredag, och härlig helg! KRAM

  SvaraRadera
 3. Hoppas nu hon får bukt med sina magproblem, stackars liten.

  Här hemma körde vi pasta med kräftstjärtar och pepparrot - riktigt gott! Recept kommer :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Roligt med en ny aktivitet!
  S är helt trollbunden utav karaten :) Kul när de hittar något som det verkligen trivs med!
  Duktig hon är L! Hoppas att intyget kommer snabbt så hon blir kvitt mjölkprodukterna.

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Åh vad duktig hon är! Hoppas nu att detta hjälper hennes mage! Vad roligt att hon verkar ha hittat en ny aktivitet. Tuva går på samma karate som S och hon tycker också det är superkul! Önskar dig en fin start på veckan finaste! KRAM

  SvaraRadera
 6. Skönt att hon är så införstådd. Lycka till framöver och tack för ditt stöd och din pepp. Kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)