26 februari 2014

Fyrbent statusDoggen D är rolig. Det är aldrig speciellt kul att gå in till veterinären, men hon har aldrig några problem med det. Hon hoppar ur bilen och viftar lite på svansen medan vi går in. Hon verkar inte bli speciellt stressad av miljön iaf.

Idag tyckte jag att det var lite obehagligt att sitta och vänta på vår tur, eftersom en hund skrek som en stucken gris inifrån ett behandlingsrum. Vet inte vad orsaken var, men det lät obehagligt. En kort stund senare kom den lilla hunden ut med sin matte som högt deklarerade för sällskapet att hunden tjutit som en tok men tystnat när den såg henne, och det såg inte ut som om det var några större fel på den lilla rackaren när den skuttade ut iaf.

Och det verkar inte vara några större fel på vår hund heller. Knutorna som hittades i höstas hade inte växt. Däremot hade det tillkommit lite fler knutor i juvret, men de är pyttesmå och verkar inte ömma eller vara obehagliga för henne. Ett blodprov (ett mycket dyrt sådant!) visade att hon förmodligen haft en infektion i kroppen nyligen och det är kanske därför hon varit lite extra låg.

Hon är gammal och att hon inte hör så bra kommer väl med åldern. Det är en fin hund vi har.Jag vet att det kommer en dag då vi får fatta ett beslut, men den dagen är inte här ännu. Och det är jag extra tacksam över idag.

6 kommentarer:

Maria sa...

Härligt å läsa!! ❤❤
Vår jycke är helt överlycklig när han får åka till veterinären. De skrattar alltid åt honom när han kommer dit :)
Saknar dig vännen ❤

Kram kram

Tina sa...

Men åh vad skönt att höra! <3 Tänkte på Er igår finaste! Många kramar!

Glamourwannabe - med huset fullt av grabbar. sa...

Underbar bild på ljuvlig vovve :). Vi hade hund när jag var liten och man ville ju att de alltid skulle finnas där. Man får njuta av den tiden man har tillsammans och försöka att inte tänka för mycket på vad som kan komma i framtiden. Kramar

Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror sa...

Fina fina vovvan! <3 Vi har också en gammal dam här hemma, och jag är otroligt lycklig för varje dag vi får med henne.

Kramar

Linda K - Hemma hos Klintons sa...

Vad härligt att allt såg bra ut :) .Hon är verkligen superfin. Saknar vår "lilla" vovve varje dag även om det snart är två år sen han somnade in :( . kram kram

Therese sa...

Så skönt besked <3 Då får ni njuta av er tid med Doggen ännu en tid, lycka!
Önskar er en härlig dag och en toppen helg! KRAMAR!