01 mars 2014

Kakor, toalettringar & vanilj

Idag har det bakats i Lejonkulan. Plåtarna har åkt skytteltrafik ut och in i ugnen och kakorna har raddats upp i långa rader på diskbänken innan de stoppades ner i glasburkar inför morgondagens kalas. Fast vi provsmakade förstås några:-)
Annars har vi hunnit med en cykelrunda för barnen och promenad för Doggen D och mig till dammen där vi matade ankorna med gammalt bröd. En runda till byggvaruhuset för att köpa nya toalettringar - eftersom ringarna på båda toaletterna just gått sönder! Vad är sannolikheten för det? Och är det ett tecken att det är dags och banta?!? Först var det en djungel att välja ring och när vi sedan kom hem trodde jag att jag lätt skulle kunna byta innan kvällens middagsgäster kom. Men nej. Jag sköt projekten på morgondagen eftersom det var 20 delar att montera innan det skulle skruvas fast i stolen.

Och så hade vi förstås mellokväll med goda vännerna. Fem minuter innan vännerna skulle komma insåg jag att jag glömt en ingrediens till maten, men det löste sig med L:s mjölkfria alternativ till grädde. Smakade lite vanilj från början, men sedan blev det bra ändå ;-) Smågrabbarna lekte sig svettiga och tjejerna hade disco. L och jag hade Linus Svenning som favorit i andra chansen och det kändes skönt när han fick gå vidare.

Nu har båda barnen somnat i L:s säng - för första gången tror jag... Jag har roat mig med att slå in paket inför morgondagen och nu ska jag ta lite nässpray och krypa till kojs. Natti, natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)