15 mars 2014

Kaoslunch & soffmys

Har inte bloggat på några dagar.
I torsdags var jag så trött och småkrasslig i kroppen så jag gick och la mig klockan åtta när jag nattat barnen. Igår hade vi fredagsmys - hela familjen. Kan knappt komma ihåg när vi hade det senast. Två filmer hann vi avverka, först Planes för hela familjen samtidigt som vi käkade räkor och sedan 2 Guns som var en smårolig actionrulle med Denzel Washington & Mark Wahlberg.


Idag myser vi vidare, fast utan pappa J som är på annat äventyr. Ikväll blev det jordgubbar och glass under soffhänget. Skönt att bara ta det lugnt när näsorna på båda barnen runnit några dagar.

Annars har vi klarat av kaoslunch på Väla när barnen så klart inte ville ha mat från samma ställe på restaurangtorget och det var typ en miljon lunchsugna människor där samtidigt som oss. Och när vi väl fått all mat så ville R ha samma mat som L... Jodå... Men vi kan också kryssa av lite presentshopping inför nästa helg, utrensning av två lådor i köket och hårfärgning idag. En schysst dag. Och nu myser vi vidare.

1 kommentar:

Tina sa...

God morgon finaste! Låter som att du hade en bra dag igår trots kaoslunchen. Hoppas ni får en fin söndag också hjärtat! KRAM