11 mars 2014

Längtan & njutning

Vet inte om det är psykologiskt eller en effekt av gårdagens behandling som gör att det kliat på mig hela dagen idag. Typ överallt. Fy sjutton vad äckligt det är att bara tänka på dessa små vidriga varelser... Jag låg som med förstoringsglas i båda barnens sängar imorse och kollade på kuddar och lakan, men nope. Tack och lov.


Ett snabbt besök i affären resulterade inte bara i nytt bröd, sojamjölk och lite uppbackning till kvällens middag, utan ett par förpackningar med jordgubbar också. Och en ananas. Så gott att kunna locka barnen med att det blev efterrätt ikväll och sedan kunna njuta av enbart nyttigheter!

Jag längtar efter svenska smakrika jordgubbar! Längtar efter att sitta utomhus och äta i solen. Men fram tills dess kan jag nöja mig med importerade röda gubbar och köksbordet :-)

3 kommentarer:

 1. Åh jordgubbar!! Det finns inget mer sommaraktigt än det :)

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Men mums vad gott! Vad sugen jag blev på jordgubbar nu! Önskar dig en fin lördag finaste! KRAM

  SvaraRadera
 3. jag har också köpt jordgubbar och annanas i massor, det har varit jätte billigt i många veckor nu.

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)