12 mars 2014

Nattens status



Lite trist när man vaknar och fortfarande känner sig trött tycker jag.. Var riktigt trött igår och somnade i hygglig tid. Vaknade innan tolv av att R skrek att han hade ont i magen... De där första sekunderna väntade jag bara på kräket. Men det kom inget. Och han lugnade ner sig snabbt. I vår säng.

Somnade om.Vaknade en knapp timme senare av att L var uppe. "Oh no, nästa mage!" var min första tanke, men det var lugnt. Bara ett vanligt toabesök och lite snorpapper. För nu verkar det som om hela familjen är förkylda, mer eller mindre.

Somnde om. Vaknade om ett par gånger av att jag själv hostade. Eller att jag hade R:s fötter på mig. Eller att J hade R på sig och inte kunde vända sig. Ja, och sedan av J:s klocka.

Ingen höjdarnatt med andra ord. Men den kunde varit myycket värre om det kommit kräk.
Och solen skiner ju idag igen!

3 kommentarer:

  1. Ja den kunde ju ha varit mycket värre! Vilken tur att det inte var ngt kräk vännen! KRAM

    SvaraRadera
  2. Hoppas solen ger dig energi vännen! Själv har jag sovit nätterna igenom flera dagar, men är ändå så trött, men allteftersom solen lyser hoppas jag det ger energi. Kramar

    SvaraRadera
  3. Ja fy för dessa sjukdomstider, här har vi avklarat förkylningarna för denna gången å magsjukan göre sig icket besväret om jag får bestämma.... Nu väntar strax en tur till BVC för Bogges 4års kontroll, ska bli skoj att se om han vill samarbeta eller ej ;-P KRAM!

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)