25 april 2014

Barnen och jag

Nu har barnen och jag klarat av lite mer än 2 veckor utan pappa J - som åkt runt på en massa ställen i Kina. Men nu är det bara ett dygn kvar. Och morgondagen är fullspäckad så den ska nog gå bra den också.


Jag tycker att det har gått riktigt bra. En fördel var säkert att vi tog oss en liten resa till Kanarieöarna istället för att bara sitta hemma och vänta. Något som jag lätt kan tänka mig att göra igen.


Även om det varit lite tjabb och tjaffs så har vi haft det ganska roligt. Men vi saknar J så det ska bli underbart att få hem honom imorgon kväll!


Nu är jag ganska trött. Både eftersom det saknas en på hemmaplan, men också en på jobbet och det har varit extra mycket att göra efter min lilla ledighet. Det blir förhoppningsvis en tidig kväll ikväll. För klockan ringer tidigt för L och mig imorgon!

3 kommentarer:

 1. De blev riktigt bra bilderna!!!!
  /Jcool

  SvaraRadera
 2. Fina bilder från härliga Kanarieöarna!!
  Jag tror att det börjar bli dags för tur dit igen för min del också :)
  Ha en härlig lördag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt att få hem pappa/mannen igen! Duktigt att vara helt själv i 2 veckor när man inte är van. Kraam

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)