02 april 2014

Dalande shoppingkurva

Det är bara att konstatera - jag är usel på att shoppa! 

Inför kommande solsemester la jag två postorderbeställningar för att få hem lite sommarkläder lite snabbt och lätt. Vet inte hur många bikinis jag beställde till mig själv i diverse storlekar.. En kan jag ha - och det räcker ju - men den var inte lika snygg i verkligheten som på bild.. En klänning var restad, en var för stor (!!) och ett par byxor likaså. Det hör inte till vanligheterna annars så det kändes ju iaf bättre än att de skulle varit för små. 

Till L var däremot ett par shorts för små, liksom en ny bikini till henne som jag köpte förra veckan. Varför ska just badkläder vara så himla krångliga att köpa? 

Nu får det istället bli två rejäla returer och lite irl shopping i eftermiddag. Och det är inte precis en dröm att prova bikini med två barn på andra sidan provrumsdraperiet..


Jag skulle nog satsat på den där huvudbonaden jag hittade i London :-)


7 kommentarer:

Tina sa...

Håller tummarna för att shoppingen irl går bättre vännen! KRAM

Hanna sa...

åhh, ska ni ut och resa!! lovely! när hur och var? :) hoppas du hittar allt du behöver (och lite till?) under din shoppingtur, haha! ^^

du kan ju alltid göra förinställda inlägg med utmaningen medans ni är bortresta...? ;)

puss på dig!

Jenny sa...

Jag tror nog inte det är så lätt att köpa kläder (åtminstone till sig själv) om man inte fått se och känna plagget innan. Iaf har jag svårt att hitta rätt plagg direkt även i butik.
Hoppas shoppingrundan blir smidig, typ ;)
Kram

Cissi sa...

Lycka till! Hoppas shoppingen går bättre i verkligheten ;)

Maria sa...

Skit i bikinin & kör på huvudbonaden i stället ;)
Hoppas på lyckad shopping idag!

kram kram

Nina - Glamourmamman sa...

Hihi, och jag som ÄLSKAR att shoppa :-) Får göra det tillsammans någon gång!

Kram Nina

Ps. Hattbonaden är klockren på dig!

Anne sa...

Jag älskar huvudbonaden!!! :)

Shopping som är det bästa som finns i världen!!!! Önskar bara jag hade mer tid och pengar för den alldeles underbara sysselsättningen bara. :)