12 maj 2014

Mot midsommar 5,5

5,5 veckor innan det är Midsommarafton. Är ni på väg mot era mål?


Anna, JennyLouiseLindaMariaHanna, Therese, Annika & Karin? Hur har det gått för er?
Och ni som inte hakat på ännu, det är inte för sent - lite mer än fem veckor kvar att kämpa på under! 

För mig blev det 2 träningspass på gymmet under veckan som gått. Skulle blivit tre, men jag får väl ändå vara ok med två. Skulle också blivit ett löparpass enligt plan, men, omständigheterna gjorde att det inte blev något alls. Är laddad inför kommande vecka och hoppas bara att jag inte åker på något, känner mig lite öm i lymfkörtlarna.

Kom dock på under morgonen att jag faktiskt har semester under midsommarveckan och kommer att ha svårt att träna på gymmet då. Jag har alltså bara 5 veckor på mig att nå mitt 20-pass-mål. Hm, blir till att lägga in en högre växel!

5 kommentarer:

 1. Det kommer du att fixa !! Hejja hejja ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du är så duktig! Såg ditt inlägg och var tvungen att ge mig ut jag med... Jag har lyckats hålla löftet om två motionsrundor i veckan, men mer är det inte. Och så mycket springande vet jag inte om det blivit. Jag får nog öka lite (ganska mycket...) om jag ska lyckas med mina 5 km innan midsommar. :-/
  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, jag måste också öka! Jag sprang ju inte alls fg vecka! När jag väl springer gillar jag det, men sedan är det så lätt att glömma känslan..
   Heja dig som varit ute 2 gånger i veckan!
   Kram

   Radera
 3. Jag klappar faktiskt mig själv på axeln just nu. Jag promenerar varje dag nu, var till och med ute i helgen :)

  Heja oss!

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Här går det si å så måste jag erkänna, ond rygg ställer till det å latmas, men ska försöka ta mig ut i dag. Blev iaf två löppass, en PW och första veckan mot 100-armhävningar förra veckan, men på matfronten så blev det allt för mycket gottigt... så nu är det skärpning!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)