02 maj 2014

Slit & avslappning på Solsidan

Vi har det så skönt på Solsidan. Trots att vi har jobbat i två dagar här så är det så skönt att bara vara här.
Igår la J och jag i stort sett hela dagen på att förbereda för och bygga ihop en studsmatta till barnen. Och vi lyckades!

Vi har alltid sagt nej till studsmatta, mycket för att vi har så liten tomt, men här på Solsidan har vi gott om plats. Vi vill ju så klart inte sabba den underbara utsikten vi har här men hittade en perfekt spot för studsmattan.


Idag har vi hoppat både barnen och vi vuxna (läs mest jag) och jag fattar inte hur barnen orkar hoppa så mycket som de gör, för jag blir helt slut i benen!

Slut i armarna är jag också, för oj vad jag har slitit! Vi har haft en aborist här som tagit ner tre gigantiska tallar. J har varit här utan mig, och med hjälp av sin syster röjde de upp det värsta, så idag har vi dragit upp en massa tallgrenar på släpet som J sedan kört till tippen. Imorgon blir det två lass till.

Jag har krattat och släpat tunnor fulla med barr, grenar och löv ut i vår lilla skogsdunge. Om och om och om igen. Men nu är här fint. Förhoppningsvis hittar en massa blommor upp nu när det inte ligger kilovis med gamla löv över dem.Kvällen har precis som gårdagen, avslutats med god middag och bad i tunnan. Avslappnande och skönt! Och nu sitter vi hela ligan, precis som igår, i myskläder och kollar på något på tv. Det är helt underbart att inte ha en massa tider att passa. Och bara tanken på att vi har ytterligare en liknande dag framför oss, ahhh! Fast imorgon ingår en ny bok i planen. Att läsa alltså!

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Hej hjärtat! Så underbart ni verkar ha det! Låter så härligt! Bilden på dig och L ifrån mässan är ju bara så fin! Jag missade ju att man kunde fota sig hos Maria! Tack för tipset om Trademax, har redan kollat in sidan och hittade några grupper som jag skulle kunna tänka mig men vill nog se dem live innan jag beställer dem. Får nog ta mig en tur till Helsingborg snart! KRAM

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)