01 juni 2014

Bad, bloggfritt & bråkig hals

Vi har varit lediga hela långhelgen och det har verkligen varit skönt. Har knappt haft datorn igång och det känns både skönt och lite trist att jag inte har bloggat. Men jag var helt slut. Jag behövde bara vara utan ett enda måste.

Vi kom till Solsidan i torsdags em och vi har för en gångs skull varit helt själva där. Inget besök. Jag tror till och med att jag slappnade av så mycket att jag fick ont i halsen igår! Ni vet så där som det kan bli ibland när man börjar sin semester. När man slappnar av efter en stressig period och så blir man sjuk. Jag började känna av halsen på dagen och på kvällen var den riktigt trist. Vaknade upp idag utan ont.


Vi har grillat och ätit gott. Vi har badat i tunnan OCH i havet. Till och med jag! Och inte ens i samband med tunnan utan idag, mitt på dagen! Otroligt! Förra året tror jag inte att jag badade i havet förrän i juli. Men idag blev det efter ett litet träningspass i solen.


Det var möjligen bara R som var sugen på att åka hem idag. Och han bara för att han saknade sin Playmobil polisstation :-) Men samtidigt var det inte så jobbigt att åka därifrån, för vi kommer tillbaka redan nästa helg.


Men först är det en arbetsvecka med lite smått och gott. Röntgen av min fot, tandläkarbesök för L, sommarkick off och fotbollsturnering står visst på agendan. Ska försöka få lite ordning på den där kalendern också!

2 kommentarer:

  1. Härligt det ser ut! Skönt att det äntligen är sommar!! Kramar

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder!! Och det låter som en riktigt skön helg.
    S badade också i havet i fredags. Iskallt & full storm, men bada skulle hon göra. Inte riktigt min grej om jag säger så ;)

    Kram kram

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)