18 juni 2014

Första gången på 6 månader!

Idag har L gjort något som hon inte gjort på nästan 6 månader. Hon har ätit vanlig glass!


Nu har vi kommit så långt i komjölksprovokationen att vi tog chansen med kulglass efter middagen. Lite nervöst men det verkar inte vara några problem, iaf inte än så länge!

Hon började må illa ganska direkt, men det var nog snarare pga åktur med båten i ganska hög sjö på väg tillbaka till Solsidan. Efter en stunds "ta det lugnt" och lite frisk luft har det gått bra att spela tennis och leka. Håller tummarna att det blir en lugn natt men förbereder för säkerhets skull med en plastbunke nära tillhands eftersom L sover i överslaf i våningssäng här..

Supermärkligt är det iaf att hon nu kunnat äta både vanligt margarin på macka och i mat, grädde, mjölk och ost i mat, creme fracichesås och nu glass idag. Då verkar det ju inte vara mjölkproteinsallergi iaf och då kan man ju undra vad det var som orsakade kaosnatten i februari? Då kändes det ganska självklart men nu är vi bara förvirrade över vad det är som gör att L har ont i magen titt som tätt och mår illa stup i kvarten.

Men som sagt, vi ropar inte hej ännu, utan håller tummarna att det blir en lugn och sömnfylld natt!

4 kommentarer:

 1. Hoppas att det inte är komjölksallergi hon har men å andra sidan känns det ju som du skriver lite oroväckande vad det då kan vara som gör att hon blir så sjuk.
  Hoppas natten blir bra i alla fall och vad skönt för henne om hon kan äta glass, och så klart allt annat ni äter, i fortsättningen!

  Ja prova såsen. Kanongott till kyckling och grönsaker :-)
  Pitabröd är en hit hos kidsen här precis som hos er :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag håller tummarna för att natten har varit lugn. Det hade ju varit så skönt om det INTE var komjölksallergi. Hoppas ni njuter av ledigheten vännen! KRAM

  SvaraRadera
 3. Hopps att det gick bra, håller tummarna för det! Och passar på att önska er en riktigt fin, mysig och avkopplande midsommar <3 KRAM KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas att det har gått bra!!
  Tänk så skönt om det inte är komjölkallergi.
  Njut nu en massa av ledigheten.

  Kram kram

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)