02 juni 2014

Mot midsommar 2,5

Men hallå?! Hur galet är det inte? 2,5 vecka till Midsommarafton?!? Vi är inne i juni!?! Helt galet!


Börjar dock längta efter de där jordgubbarna nu! Har ätit några men inte så många ännu. Dock har jag ätit en hel del annat, mindre nyttigt i helgen. Det är mitt stora problem när det gäller mat och kost - helgerna. Då blir det alltid liiite för mycket av det goda.

Träningen har den gångna veckan blivit ett pass på gymmet. Drar ner mina chanser att uppnå mitt gymmål men det fanns inte mer utrymme förra veckan. Det blev dock en löparrunda och där har jag nu nått mitt mål! Målet var att springa 5 km till midsommar och i fredags sprang jag 5,5 km i Blekinge!! Det kändes grymt bra!! Jag är verkligen nöjd!

Avslutade veckan med ett hemmapass "with a view" i stugan. Körde en av Paolos "kvartar" fast det blev 30 minuter för mig och så la jag på lite armhävningar på det. Kändes riktigt bra det också och jag lämnade kvar boken där för att ha något nästa helg när jag kommer dit! 


Så, vad säger ni tjejer, nu kickar vi igång vecka 7! Här är det inplanerat ett lunchpass på gymmet. Skulle behöva ett nytt upplägg för jag kan inte bara gå till gymmet och spontant gå från en maskin till en annan. Jag behöver veta vilka 4-5 övningar jag ska göra för att hinna med så mycket som möjligt under lunchpasset. Tipsa gärna om ni har något bra upplägg!

4 kommentarer:

 1. Åh shit vad duktig du är vännen. SJälv spårade jag helt på semestern och har inte riktigt hittat tillbaka. Men idag kör jag. Nu nya tag och detta kommer bli en hälsosam sommar! Fit for life! Kram kram och hejja dig ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. Heja, heja! Vad duktig du är vännen! KRAM

  SvaraRadera
 3. Heja dig så duktig du är!!!
  Tyvärr har jag inget bra upplägg för träning med maskiner...min kropp klara ju inte det där har jag nu insett.
  Längtar tills jag får dra igång med crossfit & TRX-passen igen :)
  Men promenaderna håller jag igång med i alla fall.

  Hur gick det med foten?

  kram kram

  SvaraRadera
 4. Grattis till dina 5,5 km, bra jobbat! Här har jag också haft en bra träningsvecka, och kikar jag tillbaka så blev det över 9 mil avverkade i form av löpning/cykel under maj, helt godkänt! Dock är det det här med maten, jag älskar mat å försöker hålla igen på eckorna, men helgerna är heliga, måste få äta gott då för att kunna hålla i det på sikt, så viktnedgång går sakta, men 2 av 5 kg är iaf kapade, bättre än inget, å hoppas kunna kapa iaf ett till innan midsommar... KRAM!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)