24 juni 2014

Snabb spontan blogdate

Igår var jag i Ullared med min goa barndomsvän V. Alltid lika kul att hänga med henne!
Och det var värsta samlingspunkten på GeKås igår! Kontaktade så klart fina Nina när jag skulle dit och hon tog sig tid att smita ifrån för att säga hej och småprata en stund.


Och härliga Fnulan var på plats med delar av sin familj så givetvis letade vi upp varandra för lite kramar innan Nina fortsatte jobba, jag fortsatte shoppa och Malin fortsatte njuta med familjen i solen.


Sprang också på en av mina två kusiner! Han visste inte att jag var där, men jag hade fått nys om att han skulle vara där så jag hade tänkt ringa och kolla läget, men plötsligt kom han smygandes runt en hörna för han trodde att han sett mig :-) Ha ha, liten värld med tanke på att vi ändå bor 30 mil från varandra och så möts vi i Ullared!!

Och när jag stod och pratade med Nina stod plötsligt mamman till en av mina bästa vänner från gymnasietiden bredvid och kollade på kläder. Ja, liten värld som sagt.

Och "fyndade" gjorde jag så klart! Har konstaterat att jag hamstrar lite när det är billigt. Köper två och tre bara för att det är så billigt - så slutsumman i kassan är allt annat än billig när jag åker till Ullared.

6 kommentarer:

 1. Mysigt att få kramas 💗
  Jag kan inte heller låta bli att köpa flera av de billiga 😉
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh jag vill också till Ullared & jag vill kramas med Er också!
  Fina ni är ❤

  kram kram

  SvaraRadera
 3. Kul at du sprang på så många du kände! :-) Lite samma fenomen om man åker till Stockholm sommartid och går Drottninggatan, då träffar man alltid någon annan norrlänning som man känner ;-) Ha en fin onsdag! KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh vad mysigt! Tycker det är dags för en Ullaredsträff snart igen! KRAM

  SvaraRadera
 5. Härligt!
  Om jag vill dit - jotack!

  Trevlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Låter kul, både med Ullared och spontanträff med fina vänner och kusin! :-) Kram!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)