18 juli 2014

Tjatig torsdag

Igår hade vi en härlig familjedag. Tog båten för att utforska lite och hittade en ö som vi inte varit på tidigare. Liiite osäkert om det var en privat brygga vi la till vid, men det såg inte så ut.


Vi käkade medhavda mackor till lunch och det smakade bra för alla utom R som  i n t e  skulle äta. Men han ville gärna ha kex senare och han ville definitivt åka karuseller på kvällen. Fick tjata mig blå för att han skulle äta en enda liten macka..


Sedan ankrade vi upp för att L skulle bada. Fast efter mycket om och men vågade hon inte bada, eftersom hon skymtade sjögräs. Ahh! Är det inte det ena så är det det andra! Får jag en glass om jag hoppar i, frågade hon och vi svarade att självklart skulle hon få det. Men inte ens det gjorde att hon övervann den där sjögräsrädslan och det slutade med att vi åkte hemåt istället. Hon bygger liksom upp smårädslor och låter den bli alldeles för stora. Som förra året när hon plötsligt inte vågade bada.


Det blev inget bad alls för den lilla sjöjungfrun igår, vi får väl se om det går bättre idag. Idag får vi besök igen på Solsidan så nu är det hög tid att komma igång.

2 kommentarer:

 1. Här var det maneterna som spökade lite grann när vi var hemma och vid havet.
  Sjögräs fanns det gott om på några ställen men det bekommer dem inte alls. Enda gången är väl om man skymtar en manet i sjögräset.
  M brände sig lite på låret av en manet och trots att de flesta av dem vi såg, och det var inga mängder ändå tyckte jag, så blev han lite reserverad efter den händelsen. Det kan man ju förstå men lite synd var det tycker jag som älskar havet...

  Ha en fin söndag i ert paradis!

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går bättre idag!
  Mitt lilla blogguppehåll blev väääldigt långt, våren och början av sommaren blev tuffa... Men nu är jag tillbaka igen.

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)