25 augusti 2014

Till Polen med StenaLine

I torsdags kväll hoppade jag på Stena Spirit i Karlskrona och åkte till Gdynia tillsammans med Ylva & Alexandra från StenaLine. Med på resan var också MariaFnulanÅsaSojkaIngelaJenny & Sandra. Ett riktigt härligt gäng!

Det var en något gungig resa som bjöd på god mat & dryck, lite taxfreeshopping och lite dans. Dansen - och kanske vinet - gjorde att det kändes mindre gungigt ;-)Även på hemresan i fredags kväll serverades vi god mat. Mat kändes som ett genomgående tema under resan, även om det inte blev några speciella polska delikatesser. 


Jag har aldrig tänkt så mycket på taxfreeshopping och att man kan göra riktigt bra fynd. Men det fanns en hel del bra erbjudande och det var perfekt att prova ett par parfymer på överfarten för att sedan hinna bestämma sig till hemresan. Perfekt för en velpotta som mig. Även om det inte blev någon av de parfymerna som jag tagit doftprov på.. Ha ha!

På Stena Spirit finns Pure Nordic Spa med behandlingar, hot wells, äventyrsduschar och bastu. Vi provade på det varma badet och duscharna under hemresan och vi hade lyxen att få njuta av det utan andra gäster närvarande. Vet inte om det var lugnast för dem eller för oss... En riktigt skön avslutning på resan! En resa som jag kommer att berätta lite mer om!

5 kommentarer:

 1. Mysigt med tjejkryssning kram Diana

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha haft en riktigt bra resa.
  Härligt !
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh ni verkar ha haft det så underbart vännen! KRAM

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du gillade maten (även om det inte blev så mycket polskt..), shoppen, dansen och spat. Det känns som att vi borde göra om detta snart igen! :) /ylva.

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)