04 september 2014

Reflektioner, vänner & presenter

Nu har det passerat ett par veckor sedan jag fick möjlighet att åka med Stena Line till Sopot i Polen tillsammans med de härliga tjejerna IngelaSandraMariaFnulanÅsaJennyYlva, Sojka & Alexandra. Och jag är fortfarande tacksam över att jag fick vara med på denna resan - och tillsammans med så trevliga tjejer också! 

Sojka, Fnulan & jag hade en diskussion på väg hem från Polen om det här med bloggvänner. Hur man ibland kategoriserar in sina vänner som gamla skolkompisar, arbetskamrater, bloggvänner osv. Och hur banalt det kan låta när man säger bloggvän - för flera av tjejerna som jag träffat på grund av min blogg kallar jag numera för vänner. De är inte på något sätt mindre vänner för att jag träffat dem via bloggen.


Det jag ännu inte berättat är att vi blev bortskämda med gåvor på vår lilla trip! Fantastiska Fnulan hade med sig en överraskning till oss alla. En goodiebag full med saker från 
BrilliantSmileYves RocherBaby Foot, me&i och Suseå Choklad. Stort tack för det!


Även StenaLine & Sheraton Sopot Hotel skämde bort oss med gåvor. Tack, tack!

Tack för lånet av de här bilderna, Maria!

Och vet ni, en liten hemlis - jag har fortfarande inte ätit upp mina praliner som fanns i goodiebagen!! Men imorgon kväll åker nog boxen fram när vi ska ha myskväll, R och jag. R tycker av någon oförklarlig anledning inte om choklad (what??). Och jag ska gömma chokladen för tjejerna som ska ha pyjamasparty på ovanvåningen! Men säg det inte till någon! ;-)

4 kommentarer:

 1. Jag har funnit superfina vänner genom bloggen och det är jag så glad för! Du är en utav dem finaste Christel! Önskar dig en fin helg! KRAM

  SvaraRadera
 2. Fina vän. Så glad för alla fina jag träffat iom bloggen. Puss

  SvaraRadera
 3. Vad fint du fått headern!! :)

  Åh jag måste också fråga och låna bilder haha.

  sv:ja duscharna var verklige asballa hahahahha KRAM

  SvaraRadera
 4. Fint skrivet! Håller med. :)
  Härlig bild på gänget!
  Kramis!

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)