20 september 2014

Stor liten tjej!

Nu har L cyklat till och från skolan i tre dagar och det har gått jättebra! Det är en superstolt tjej som kommer hem i utsatt tid! Nemas problemas!

Hon har verkligen växt den senaste tiden. På flera sätt. Skor från innan sommaren är bara att glömma, byxor likaså. Hon vill gärna visa att hon kan själv och går gärna ner och börjar plocka fram frukost innan R är klar.


Vårt lilla projekt som vi sysslat med de sista dagarna är ytterligare ett bevis på att hon blivit stor, vår lilla tjej!

4 kommentarer:

 1. Härligt!
  W började att åka stadsbuss förra året när hon började i fyran eftersom musikklasserna går i andra sidan av stan och vi bor i utkanten motsatt håll.
  Tar ca 45 minuter med ett byte på stora torget och lite läskigt känns det allt med som kan hända om man börjar att tänka på det men hon vill visa att hon kan ta ansvar, är duktig, och det fungerar kanonbra så ja de växer och växer och ännu mer när de får lov att visa det... Fast visst känns det lite sisådär ibland men hon ringer och kommer när hon sagt att hon ska göra det så det går bra :)

  Trevlig söndag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så stor hon nu måste känna sig, och skönt när man ser att de klarar av ansvar och växer med det! Hoppas helgen varit skön och att ni alla nu är friska och krya <3

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)