23 oktober 2014

Ahhhh!

Ahhh. Bättre än så kan jag nog inte sammanfatta det just nu. Ah. Ligger i en solsäng, på ett tak på hotellet i Dubai. Har redan svalkat mig i poolen några gånger. Har ätit en smarrig omelett till frulle efter en god natts sömn. Läser en bra bok. Har vänner omkring mig.

Tänker på familjen där hemma. Men vet att de har det toppenbra utan mig. Att det är nyttigt för oss alla. Och m y c k e t välbehövligt för energidepån. 

Nu ska jag jobba lite på brännan. Och på att inte bränna mig.

3 kommentarer:

 1. Underbart! Njut ordentligt och var försiktig i solen! :-)

  SvaraRadera
 2. A V I S ;-D

  Nej då, vännen - njuuuuuut nu av sol och värme!!


  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åh vad uuuuunderbart!! Njut nu i mängder! Kramar

  SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)