10 oktober 2014

Ekologiska örter & tv-känd kock!

Spot & Tell med Fnulan som värdinna bjöd i onsdags in till en kväll tillsammans med SPISA -  (tidigare Santa Maria) för att visa den nya profilen för deras färska ekologiska örter.


 Den från TV kända kocken Paul Svensson bjöd på en nio (!!!) olika små rätter med färska örter i eller på :-)


Örterna har en ny förpackning för att göra det tydligare för oss konsumenter att hitta rätt krydda och en större kruka som ska förlänga hållbarheten. Måste erkänna att jag inte har full koll på precis alla örter och är väldigt dålig på att använda dem i min matlagning. Nu fick jag tips och inspiration att använda färska örter i både matlagning, som dekoration och i dryck.

 En stor kanna med isvatten och några kvistar mynta blev en riktigt fräsch dryck. Och  den där torsken med mynta, ärtor, bönor & schalottenlök - yummie!
Smakade till och med lite "råbiff", i form av en liten smakbit med kapris & krasse! Har aldrig vågat mig på råbiff tidigare och det smakade godare (och helt annorlunda) än jag hade förväntat mig.

Tack Spot & Tell, Fnulan, Paul Svensson och alla bloggare för en trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Åhhh va roligt! Längtar tills det är vår tur i Göteborg 😊

    SvaraRadera

Vid problem att skicka kommentar, välj Kommentera som namn/webbadress istället. Då brukar det gå :-)